The Inner Dance Experience – Dansen vanuit je Nieuwgierigheid

Date/Time
Date(s) - June 30, 2023
8:00 pm - 10:00 pm

Location
connect your life Yogastudio

Categories


The Inner Dance Experience | vrijdag 30 juni | Dansen Vanuit Je Nieuwsgierigheid

Tickets via Hipsy: https://hipsy.nl/event/18680-the-inner-dance-experience-dansen-vanuit-je-nieuwgierigheid

 

“Wil jij het avontuur aangaan met jouw dans? Jouw lichaam natuurlijk laten bewegen, voelen en uiting geven aan wat er van binnenuit wil spelen? We dansen op blote voeten op diverse soorten muziek alsof niemand kijkt… in volledige verbinding met onszelf. The inner dance experience.”

Heb jij zin om te dansen, jezelf helemaal over te geven aan de muziek en jouw lichaam helemaal zijn/haar gang laten gaan?

The Inner Dance Experience is, zoals de naam het al zegt, een ervaring. Deze avonden bieden jou de ruimte om helemaal te ervaren welke beweging/dans er bij jou van binnenuit wil ontstaan, zonder je druk te maken over hoe het eruit ziet of wat er om je heen gebeurt. Van wild en swingend tot zacht en subtiel. Van liefdevol en geborgen tot ongebonden en sensueel. Alles mag er zijn. Jij, jouw lichaam en alles wat er in jou speelt. Deze avonden bieden je de ruimte op de dansvloer om dit avontuur helemaal met jezelf aan te gaan.

The Inner Dance Experience is net een wat andere vorm van dansen dan een Ecstatic Dance, of Barefoot Dancing, waar er ook vanuit een natuurlijke verbinding met jezelf gedanst kan worden.
Wat The Inner Dance Experience anders maakt, is dat we helemaal gericht zijn op dat hmmm gevoel met jezelf ervaren, volledig vanuit jezelf. En van daaruit minder snel uit te reiken naar andere dansers om ons heen in een ervaring buiten onszelf. Ook zal er naast de veilige bedding die de hostesses Marisse en Kirsten faciliteren, uitgenodigd worden tot liefdevolle, speelse en subtiele kleine bewustmakers in de dans, om nog dieper te ervaren en ruimte te geven wat er in jou speelt.

Host Marisse: Bewandeld al zo’n 8 jaar het pad van medicijnvrouw. Waarin zij de eerste jaren in West-Afrika veel initiaties heeft gehad over sisterhoods, community rituelen, plant en kruiden gebruiken. Marisse is altijd bezig culturele-, natuur- en lichaamskennis te vertalen naar het aardse leven, gebruiken en ons doen en laten. In Nederland is zij zich verder gaan verdiepen in Neo sjamanisme en Tantra, en organiseert zij al jaren ceremonies en festivals. Zo heeft zij Gatherings of the Tribes gecreëerd, een evenementenbureau gericht op Gatherings voor verschillende tribes en tribale dienstverlening.

Host Kirsten: Is zich, na een jarenlang persoonlijk ontwikkelingspad, steeds meer gaan verdiepen en ontwikkelen in subtiliteit, verzachting en verbinden. Zij is yogadocente met een eigen yogastudio/spiritueel centrum. Daarnaast is ze energiewerker waarin ze gebruik maakt van verschillende subtiele lichaamswerk en energiewerk technieken. Kirsten werkt ook graag met de helende vibratie van stem en muziek en host o.a. mantra avonden en cacao ceremonies. In haar yogacentrum, Connect Your Life, staan alle verschillende lessen en evenementen in het teken van verbinding en zelfliefde.

Tijdens deze dansavonden gaan we verbinden met onze innerlijke wereld en we vragen dan ook jezelf zo natuurlijk mogelijk te houden door geen middelen te gebruiken zoals alcohol, etc. Tijdens de avond zullen biologische versnaperingen, thee en water aanwezig zijn. Als je het fijn vind, kun je een eigen waterflesje meenemen.
We dansen op blote voeten of sokken en adviseren je comfortabel zittende kleren aan te trekken waarin jij je fijn voelt en makkelijk kan bewegen. Tijdens het dansen zullen we onze energie dus gericht houden op onszelf en vragen we je ook gesprekken met elkaar te beperken.

In dit drieluik, waarvan dit de 2e avond is, laten we je ervaren hoe jij verbonden met jouw kern, in nieuwsgierig jouw rawwww (oer) gevoel kan dansen. De laatste avond maken we nog feestelijker door het schenken van sacred cacao, om het hart te openen en nog dieper te kunnen verbinden.

Het is zowel mogelijk alle drie de avonden te komen, als een losse avond te boeken.

We organiseren dit drieluik als introductie naar deze nieuwe dansvorm.
Vrijdag 23 juni – Dansen vanuit je kern
Vrijdag 30 juni – Dansen vanuit je nieuwsgierigheid
Vrijdag 7 juli – Dansen vanuit je rawwwww met cacao ceremonie

Van 20:00 tot 22:00 uur
Inloop 19:45

kosten:
Drieluik – €48,-
Losse avonden
Vrijdag 23 juni – €18,-
Vrijdag 30 juni – €18,-
Vrijdag 7 juli – €20,- incl. cacao ceremonie

 

Tickets via Hipsy: https://hipsy.nl/event/18680-the-inner-dance-experience-dansen-vanuit-je-nieuwgierigheid

Er zijn 2 plekjes vrij voor mensen van deze tribe die niet de financiële middelen hebben. Stuur me daarvoor even een berichtje via info@connectyourlife.net🌸

Leave a Reply